Taneční studio RIDENDO na mistrovství ČR SUT v Praze

Praha se stala svědkem mimořádného tanečního představení, když se Taneční studio RIDENDO zúčastnilo mistrovství České republiky Svazu učitelů tance (SUT). Tato prestižní soutěž, která se konala 8. a 9. června, přilákala na 2,5 tisíce talentovaných tanečníků z celé země. Tým RIDENDO se dokázal prosadit a získat skvělá umístění.

Na mistrovství Hlinecký klub vyslal v sobotu seniorskou skupinu se svojí show. V neděli se představila koťátka – miniděti, Píďalky – děti a dospělá moderna.

Sobotní chorografie „Vzhůru k výškám“ z dílny Petry Dostálové a Kateřiny Šmok vybojovala z celkového počtu osmi teamů, skvělé 2. místo a stala se 1. vicemistrem pro rok 2024.

Nedělní klání zahájilo vystoupení „RIO“ od Kláry Machové a Adriany Polákové a získali 5. místo, v soutěži pokračovali děti s choreografií „Would I be enough“, kterou postavili Aneta Pintová a Lenka Čepešová. Děti se musely probojovat přes semifinále a ve finále získali skvělé 7. místo. Závěrem se představila i dospělá moderna a to vystoupení „Hopless romantic“, taktéž od Anety Pintové a Lenky Čepešové a i oni se museli probojovat do finálového klání, kde obsadili krásné 4. místo ze šestnácti teamů.

MČR byla vrcholem soutěžní sezóny a Ridendo opět dokázalo, že ve srovnání s obrovskou konkurencí dokáže vybojovat skvělá umístění.

Fotografie z neděle naleznete zde.